Badkamer renoveren

Ben je bezig aan een renovatieproject en ga je de badkamer renoveren? Of plaats je een nieuwe badkamer in het kader van een nieuwbouwproject? Je kan dit makkelijk zelf doen dankzij de handige pakketten van Swipe Zelfbouw.

Hoe zelf jouw badkamer renoveren?

Badkamer renoveren, een totaalaanpak!

Swipe gaat steeds voor een totaalaanpak, ook voor een badkamerrenovatie. Je kan dus naast jouw technieken ook de inrichting en afwerking van jouw nieuwe badkamer via Swipe regelen. We werken samen met tal van partners die jou graag welkom heten in hun showrooms. 
 
Onze partnerships zorgen ervoor dat jij jouw droombadkamer kan kiezen aan aantrekkelijke prijzen. Je maakt een afspraak bij één van onze partners en bezoekt hun showrooms. Een expert zal met jou de verschillende mogelijkheden overlopen en stelt een aangepaste offerte op. Laat hen zeker weten dat het project via Swipe Zelfbouw verloopt. 
 
Na de bestelling zorgt onze partner voor de levering van de materialen, maar blijft Swipe jouw aanspreekpunt. We zorgen voor de administratieve afhandeling en stemmen alles af met de leveranciers. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kan jij je focussen op de badkamer renoveren!

Badkamer renoveren prijs

De prijs van een badkamerrenovatie hangt van heel wat zaken af. Je badkamer renoveren begint met een goed stappenplan! Gelukkig gaat Swipe steeds voor een totaalaanpak en kunnen we jou begeleiden met alle technieken die je nodig hebt in jouw badkamer. 

Badkamer renoveren & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.