Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler voorziet warm water dat gebruikt kan worden in verschillende huishoudelijke toepassingen. Het is een interessante techniek want deze boiler geeft jou hetzelfde comfort dan een elektrische boiler, met dat verschil dat deze tot 70 % minder energie verbruikt!

Warm water dankzij warmtepompboiler

Warm water produceren via jouw warmtepomp? Dat kan perfect! Er wordt een warmtepomp verbonden met een boilervat met water. Deze warmtepomp heeft specifiek de bedoeling om warm douche- en badwater te produceren.

Warmtepompboiler installeren

Een warmtepomp boiler zal, net zoals bij andere warmtepompen, warmte uit de buitenlucht halen. Deze warmte zorgt ervoor dat de koelvloeistof binnen in de warmtepomp verhit en deze hitte wordt afgegeven aan jouw sanitair warm water. Op deze manier kan je dus jouw warm water voorzien zonder de verbranding van fossiele brandstoffen, wat zowel economisch als ecologisch interessant is!

De voordelen van een warmtepompboiler

Plaatsing warmtepompboiler

Wanneer je een warmtepompboiler koopt bij Swipe Zelfbouw mag je er zeker van zijn dat we jouw project van begin tot einde begeleiden. Zodra de warmtepompboiler bij jou geleverd is, kan je aan de slag gaan met het zelfbouwpakket. Ben je klaar? Laat het even weten. Onze koeltechnieker komt dan ter plaatse om jouw installatie te controleren en koeltechnisch op te starten. Omwille van de milieuwetgeving moeten toestellen die gebruik maken van koelgassen opgestart worden door een erkende installateur. Gelukkig kan je rekenen op de totaalaanpak van Swipe en hoef je je hierover geen zorgen te maken. 

Warmtepompboiler & zoveel meer!

Swipe Zelfbouw gaat steeds voor een persoonlijke totaalaanpak. In een eerste gesprek overlopen we jouw project en bekijken we welke wensen er zijn. We bekijken het technische aspect: wat is er technisch wel/niet mogelijk, aan welke technische eisen moet voldaan zijn? En we luisteren ook naar wat voor jou mogelijk is: wil je pure zelfbouw of heb je graag ondersteuning op de werf?

Na dit gesprek zal er een gepersonaliseerde offerte opgemaakt worden. Je wordt uitgenodigd op een tweede gesprek om de offerte in detail te overlopen en eventueel aan te passen. Ga je akkoord met onze scherpe prijzen? Dan brengen wij alles in orde om jouw pakketten zo snel mogelijk te leveren. Onze technieker levert jouw pakketten gratis op de werf en geeft jou alle uitleg die je nodig hebt.